EN

Stage: Creatieve stylist

Ben je een aanpakker en vind je het leuk om planten en plantenbakken op een creatieve manier te stylen? Ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Onze visie is een wereld waarin iedereen kan leven en werken in een inspirerende omgeving met groen, daarom inspireren we dagelijks onze medewerkers en klanten om de wereld om ons heen groener te maken. Met meer dan vijftig jaar aan kennis en ervaring zijn wij een internationaal toonaangevend bedrijf in de markt voor interieurbeplanting en aanverwante supply chain. Nieuwkoop Europe is dé fulfilmentpartner van de groenbranche en wij bieden onze klanten een compleet assortiment en producten en diensten op maat.

Wat ga je doen?

Tijdens deze meewerkstage houd je je bezig met de styling van onze producten: planten, plantenbakken en artificial. Voor onze website en social media style je wekelijks fotoshoots met ons assortiment. Je bedenkt telkens een nieuwe creatieve en inspirerende setting, en bouwt het decor zelf op. Hiervoor schilder of behang je een wandje en maak je het geheel af met verschillende accessoires. Daarnaast denk je mee over inspirerende content voor onze social mediakanalen (Instagram en Facebook).

Dit ben jij:

  • Je bent creatief

  • Je bent het type dat graag de handen uit de mouwen steekt

  • Je bent en blijft op de hoogte van de laatste trends en kunt deze vertalen naar de styling van onze producten

  • Je hebt interesse in planten en hebt groene vingers

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar werken@nieuwkoop-europe.com. Vermeld hierbij welke periode en hoeveel dagen per week je beschikbaar bent.

Aantal dagen en periode in overleg

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.